Over ons

Brinker Media is gevestigd op het Hilversumse Media Park.

Waar voorheen het accent lag op louter muziekopnamen, hebben de activiteiten zich met de jaren aanzienlijk uitgebreid. Zo bestaan inmiddels de mogelijkheden om artiesten na gemaakte opnamen op meerdere muziekgerelateerde vlakken verder te faciliteren.

Ook behoren diensten als online sessions/mixing/mastering, audio post-production of het overzetten van analoge naar digitale masters tot het aanbod, diverse gerenommeerde buitenlandse artiesten weten inmiddels de weg naar Brinker Media te vinden.

Eric Van Den Brink werkte door de jaren heen mee aan de totstandkoming van vele wereldwijd uitgebrachte muziekproducties. Oorspronkelijk alleen als musicus, gaandeweg ook als componist/auteur, engineer, producer en remixer. Voorbeelden van juist dié combinatie van disciplines zijn de producties die worden uitgebracht onder het pseudoniem Nick Vernier Band.


Probyn Gregory over Wondermints en Nick Vernier Band (video)

Via zijn werkzaamheden bij o.a. Bolland Studios en Studio 88, is hij met zijn bedrijf onder de naam Brinker Media vervolgens beland op het Media Park.
Naast de hoedanigheid van componist/muziekproducent werkte hij als acteur mee aan diverse TV-series.
Als grafisch vormgever is Eric gespecialiseerd in het ontwerpen van CD- en DVD-hoezen.
Tevens biedt hij, na jarenlange ervaring met deze materie, de mogelijkheid om artiesten te begeleiden en adviseren in het traject van contractbesprekingen.

You Didn’t Have To Be So Nice
featuring Huib Elenbaas

Be Sociable, Share!